søndag den 11. oktober 2009

Et chassée - ryst den røv. Mette danser latin!

Så er starten endelig gået for 'So You Think You Can Knit'.

Forberedelses-ugen, 'Hollywood Week', har jeg brugt på at tænke over, hvordan jeg vil tage udfordringen op og hvad jeg gerne vil have ud af processen.

Jeg skal strikke kropsnært og med super pasform, og det har jeg ingen erfaring med, så ét mål er, at jeg vil lære, hvordan jeg tilpasser projektets størrelse til mine kropsmål og til garnets tykkelse/strikkefastheden.

Jeg får brug for at arbejde meget med ind- og udtagninger, så jeg skal også studere forskellige måder, dét kan gøres på.

Og så skulle det hele jo gerne munde ud i et styk beklædningsgenstand ... indtil videre tænker jeg på noget i den her stil:Er den ikke bare SÅ fin?! Opskriften er fra bogen 'Sensual Knits' af Yahaira Ferreira. Her er den vist i str. M - en stor del af arbejdet bliver nok at få den til at blive lige så fin i XL :-) For en måned siden ville tanken have fremkaldt angstens sved på min pande, men nu springer jeg glad og fro ud på det dybe vand, takket være Lisas udfordring.

Nåh, ja ... og garnet! Firenze, bomuld/akryl-blanding, i farven 'is-turkis' (hvis der findes noget, der hedder det?). Indkøbt på udsalg i Kvickly.

3 kommentarer:

 1. Den modellen är jättefin. Speciellt detaljen med knapparna på ryggen. Jag tror att den kan bli jättefin i större storlek med. Jag ser med spännig fram mot fortsättningen :-)
  Lycka till

  SvarSlet
 2. Oj, vilken snygg modell! Kul att du tagit dig an en sådan utmaning!

  SvarSlet
 3. Jättefin modell. Den uppfyller verkligen kravet för Latindans. Min är inte lika bra men bilden av min blivande tröja på Ravelry är alldeles för stor så jag måste nog göra ändringar också. Det ska bli roligt att följa din tröja.

  SvarSlet