onsdag den 23. september 2009

Fanø kalder ...

Skal til strikkefestival på Fanø med mine strikke-tanter nu i weekenden.

Vi har ikke meldt os til selve festivallen, men tager bare derover for at snuse til stemningen og være en del af garnhyggen. Og vi har fuldt program:

Fredag til onsdag skal vi strikke, spise god mad, strikke, gå ture ved vandet, strikke, gå på strikkeudstillinger, strikke, bade (vandet er vist stadig ca. 16 grader varmt), strikke, købe garn!, strikke, sove, strikke, drikke rødvin, strikke, læse i opskriftsbøger, strikke, lytte til garnet, strikke, lege med Tinas to små piger, strikke, brænde umulige projekter af på et kæmpe bål, strikke, strikke og ... strikke!

Det blir fantastisk !!!!!

Jeg skal både have Myrtle Leaf og tvillingetrøjerne med, samt 2-3 andre igangværende strikkeprojekter, jeg ikke har blogget om endnu. Og lidt glad hækling (oldemorsfirkanter i pink, rød, lilla og orange) - og muligvis en smule orkis ... Man skulle jo nødig komme til at kede sig, vel?

Trines stakkels lille Bedstemor-And-bil skal transportere tre af os derover. Plus mad, vin, øl, bagage og diverse. Og ikke at forglemme: bunker af garn, pinde, strikkebøger, igangværende og kommende projekter. Kunne blive lidt bange for at bilen skal pakkes så hårdt, at dørene springer op et sted midt på Fyn :-)

3 kommentarer:

  1. Bare der ikke er nogen der bliver stukket af en strikkepind, så går det nok :)

    SvarSlet
  2. Vi skal bare have det SÅ godt!

    SvarSlet
  3. Det såg verkligen fint ut med programmet och alla workshops. Hoppas att du har haft en trevlig helg. PiaiLappland.

    SvarSlet